Стоковый магазин Брендовой Сантехники

Види та переваги систем інсталяції у сантехніці

Спеціальна конструкція оригінального сантехнічного обладнання сприяє облаштуванню інтер’єру в легкому стилі без відчуття громіздкості, що є особливо актуальним для приміщень з невеликими розмірами. Провідні виробники пропонують купити інсталяційні системи у великому діапазоні моделей за функціональними можливостями та зовнішнім виглядом.

Особливості роботи та переваги сучасних пристроїв

Металеві конструкції призначені для надійного кріплення до них певних сантехнічних елементів, які ховаються всередині стіни. Система інсталяції потрібна для усунення візуального огляду будь-яких деталей, включаючи бачок унітазу, труби для подачі та відведення води.

В інтер’єрі за рахунок такого методу монтажу переважають нотки мінімалізму. Своєрідна магія відчувається в тому, що перед користувачем знаходиться лише унітаз, раковина чи біде з кнопкою зливу та нічого більше. Зазвичай подібні системи застосовуються у зв’язці з обладнанням навісного типу, але можна також використовувати їх і для сантехнічних пристроїв для підлоги.

Інсталяція набуває все більшої популярності завдяки багатьом позитивним моментам у порівнянні зі стандартним обладнанням:

  1. Економія вільного простору за рахунок встановлення унітазу у безпосередній близькості від стін. Візуально можна побачити лише розташовану на абсолютно вільній стіні кнопку. Для маленьких санвузлів такий варіант буде оптимальним рішенням.
  2. Висока якість всіх елементів та фурнітури – це і поплавковий механізм, і зливна кнопка, та інші деталі.
  3. Раціональне витрачання води забезпечують компактні габарити навісного бачка в порівнянні зі звичайними моделями. За більшої сили напору споживання води набагато менше.
  4. Монтаж у порожнистих стінах – чудовий спосіб зміцнити наявну перегородку.
  5. Низький рівень шуму при оснащенні унітазу додатковим шаром пінопласту.

Для багатьох споживачів використання міцної системи інсталяції стає чудовим дизайнерським рішенням у плані візуальної привабливості приміщення та підвищення рівня комфорту користування.

Види конструкції

Призначення будь-якої модифікації – її здатність забезпечити необхідну надійність кріплення підвісного устаткування поверхню стіни. Основа інсталяційної системи виглядає як рама із міцного металу, що виконує функції опорного вузла. Усі сантехнічні вузли, включаючи труби та зливний бачок, кріпляться до цієї рами та ховаються за зовнішньою обшивкою стіни.

Класифікація конструкцій включає два основні типи інсталяції.

1. Блочні зразки

Встановлюються на капітальні стіни, що несуть найбільше навантаження. Монтажні роботи зазвичай виконуються із застосуванням анкерних болтів. Правильно розподілене навантаження забезпечує безаварійну експлуатацію протягом тривалого часу.

2. Рамні моделі

Цей різновид використовується при кріпленні підлогового типу, без фіксації на стіні. З’явилися зразки з опцією регулювання висоти рами, які практично не мають обмежень щодо встановлення на всіх різновидах перегородок та стін.

Місце розташування

Ціна інсталяційної системи багато в чому визначається її здатністю до монтажу у певному місці та цілями використання. Стандартний варіант має характеристики ширини близько 50 см, а глибини – до 15 см. Дані параметри не вимагають великого обсягу вільного простору, конструкція монтується практично у будь-якому приміщенні.

При необхідності можна придбати інсталяцію у наступному виконанні:

  • кутові вирішують завдання розміщення унітазу у кутку кімнати. Спеціальні модулі виглядають як трикутна рама і мають великий запас міцності кріплення;
  • двосторонні моделі потрібні при монтажі в зоні перегородок та обслуговують два приміщення одразу. Прикладом може бути кріплення раковини в одній кімнаті та унітазу в іншій;
  • лінійні установки оснащені досить широкою рамою для з’єднання з декількома сантехнічними приладами. Оптимальний вибір для розташованих у безпосередній близькості біде та унітазу. Хороший варіант для місць громадського користування та комерційних приміщень.

Низькі системи зазвичай потрібні при розташуванні сантехніки під віконними отворами та у разі обмеженої висоти стін.

Різноманітність запропонованих на ринку продажів варіантів дозволяє купити інсталяційну систему в Україні та комплектуючі до неї з параметрами, що найбільш підходять для кожного приміщення.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Кошик